Thuis

MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

Van goede kwaliteit lithium ionen navulbare batterijen voor verkoop
Van goede kwaliteit lithium ionen navulbare batterijen voor verkoop
Maxpower is een kwaliteits stabiele fabriek, werken wij reeds samen meer dan 6 jaar.

—— Kasia Magazyn

Maxpower heeft een brede waaier van batterijreeks, zeer goed voor onze handelsmaatschappij aan bron de meesten van batterij en modellen. Dankt hun steun.

—— Peter Wright

Doet de Maxpowerbatterij op hoge temperatuur een goede kwaliteit. wij stellen het tevreden.

—— Christophe

wij kopen MP Li-po batterij en krijgen het goed terugkoppelen van markt. Nu doen wij ons eigen merk van hen. en houd op samenwerking.

—— Andrea Kaspin

Past de Maxpower Li-ionenbatterij onze mobiel aan en doet ons merk in de markt van India meer dan 3 jaar. Zeer goede verkoop. Geef beloofde waarborg.

—— Rejesh Jain

Ik ben online Chatten Nu

MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

1 2 3 4
MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD
MaxPowerfabriek Batterijproductielijn Batterijen die Zaal testen Batterijmachine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : MaxPower
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 6million -10million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%
Sales office :: Shenzhen Office, HK Office

Is Maxpower Industrieel Co. Ltd één van de belangrijke navulbare batterij en ladersfabrikant in China dat R&D, productie en verkoop van het Hydride van het Nikkelmetaal, de Nikkel-cadmium, lithium-Ionen, navulbare batterij van het Lithiumpolymeer, en laders integreert. Wij hebben onze moderne productiebasis in China met een totaal installatiegebied van 30.000 vierkante meters en werknemer ongeveer 1000 met inbegrip van 80 R&D-ingenieur en 100 QC deskundigen.

Onze producten worden wijd etc. gebruikt in de elektronika van de consument en industrieel materiaal zoals draadloze telefoon, mobiele telefoon, Iphone, Ipad, PDA, RC-hobby, machtshulpmiddelen, noodverlichting, Flitslicht, UPS, elektrische motoren, elektrische bus, stofzuiger, medisch apparaat.    Wij voeren hoofdzakelijk naar Europa, Japan, de V.S., Zuid-Korea en andere landen in de wereld uit. Sinds onze onderneming, concentreren wij ons op hoogte - de kwaliteit, uitstekende pre of na de verkoopdienst en neemt de verantwoordelijkheid voor elke cel die wij hebben geproduceerd. Sommigen van Globale top 500 bedrijven hebben reeds met ons toe te schrijven aan onze goede bekendheid van binnenlandse en overzee markt samengewerkt. 

Sinds zijn aanvang, heeft Maxpower strikt het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem toegepast om productkwaliteit te verzekeren. Bovendien worden wij ook verklaard met de ISO14000-norm van het milieubeheer en al onze producten zijn volgzaam met SGS het testen, Ce, UL, BEREIK en RoHS., pogen wij de eerste leverancier van de klassenenergie in China te zijn door onze wederzijdse inspanning en steun. Welkom u om onze lokale agent of verdeler te zijn bij uw markt. Wij zijn enkel hier altijd voor u!

 

Contactgegevens
MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Lucy Xu

Tel.: +86-13714669620

Fax: 86-755-84564506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)